A Table bij Les Glycines

PETIT DÉJEUNER en lunchpakket

Om de dag te beginnen, a table: vanaf 8 uur tot half 10 serveren wij het ontbijt, bij mooi weer wordt uw tafel op het terras gedekt, anders serveren we het ontbijt in de eetkamer. Wat staat er zoal op tafel? Vers stokbrood, croissants, roomboter, honing, huisgemaakte confitures, vleeswaren, een eitje, kaas, jus d’orange, koffie, thee, yoghurt, muesli, een verse fruitsalade.

De prijs van het ontbijt is bij de huur van een kamer inbegrepen. De gasten die in de gîtes verblijven kunnen uiteraard ook meedoen aan het ontbijt,
prijs p.p. € 10,00.

U kunt bij ons ook een lunchpakket bestellen. Een half stokbrood met beleg, een stuk fruit en een drankje. Prijs p.p. per pakket is € 6,50.

PLAT DU JOUR

A table bij Les Glycines. Graag serveren wij u ’s avonds onze Plat du Jour. Dit is een eenvoudige maaltijd bestaand uit bijvoorbeeld een pasta-gerecht met een salade en als afsluiting een toetje. Prijs € 18,00 p.p. Drankjes worden apart verrekend.

Voor de liefhebber hebben we onze wijnlijst met een keur aan rood, wit en rosé, zie hieronder.

De Plat du Jour graag de avond of de ochtend ervoor bij ons bestellen!

Op vrijdag- en zaterdagavond verzorgen we geen plat du jour of table d’hotes. Op deze avonden kunt u een maaltijd in de zomerkeuken bereiden of u zoekt een restaurantje op. Uiteraard kunnen we een tafel voor u reserveren.

Table d'hotes of Plat du Jour

TABLE D'HÔTES

Eens per week table d'hotes

Bij voldoende animo vinden wij het leuk u eens per week kennis te laten maken met een aantal streekgerechten en wijnen. Dit doen we tijdens onze table d’hôtes. Een driegangendiner, voorafgegaan door een apéritif. Voor alle gerechten gebruiken we zo veel mogelijk verse en lokale produkten o.a. uit eigen moestuin.

Om u een idee te geven van een avond table d’hôtes bij Les Glycines: We beginnen om half acht met een aperitief, bijvoorbeeld een vin de pêche, kir, pastis… een biertje of glas wijn kan natuurlijk ook. Om een uur of acht gaan we aan tafel, we beginnen met een tarte aux courgettes, daarna een gigot d’agneau met honing-thijm-portsaus, vergezeld van rozemarijn-aardappeltjes uit de oven, ratatouille en een groene gemengde salade, als dessert tarte au citron mérenguée.

De table d’hôtes bestaat uit drie gangen. Prijs: € 28,– p.p.
Aperitief, wijnen en andere dranken bij en na de maaltijd worden apart verrekend.

EN OOK A TABLE: WIJNEN

Hieronder een greep uit onze cave.
Uit de Alpes de Haute Provence: wit, rosé en rood van Domaine La Blaque.
Uit de Côtes du Rhône: wit, rosé en rood van o.a. Domaine Richaud, Domaine de Dionysos (Remko’s familie!!), Gabriel Meffre.

Wijnen bij de table d'hotes en plat du jour

zomerkeuken

RESTAURANTS IN DE BUURT

Als we niet koken kunt u als kamergast gebruik maken van de zomerkeuken op het grote terras onder de blauwe regen.

We hebben een lijst samengesteld met goede restaurants in de buurt. Graag reserveren wij een tafel voor u.