Geen BAL-bier, wel bitterballen

Het bierverhaal laat nog even op zich wachten, meesterbrouwer Shaun van B.A.L. werkt zich op dit moment over de kop, we kijken reikhalzend uit naar het resultaat. Het uitstapje naar B.H.B. duurt ook nog even, zou een combinatie worden met langlaufen, maar bij gebrek aan sneeuw even uitgesteld. Niet getreurd, wordt vervolgd…

Vierkante bitterballen

Vierkante bitterballen voor laatste bereidingNa bereiding lijken ze minder vierkant.Vandaag geen BAL-bier, wel bitterballen! In Frankrijk niet te krijgen, dan natuurlijk gemaakt door Remko. Gisterenavond de vulling voorbereid en die is nu dusdanig opgestijfd dat de ballen de vorm van een kubus hebben gekregen. Dat doet niets af aan de smaak. Ook de structuur is prima, van binnen smeuïg en van buiten een knapperig jasje.

Lente

Lekkere vette kleiGroentetuin geploegdOndertussen lijkt het hier lente, buiten is het 20 graden! Krijg nu al zin om aan de groentetuin te beginnen. Die is vorige week door de buurman Monsieur Anglais geploegd. Wat een lekkere vette klei… Ik verheug me alweer op de tomaten. Maar, het is te vroeg, er zal zeker nog vorst komen, we zitten hier toch op 600 meter. Geduld tot ergens in april.