F A Q de meest gestelde vragen

Hier een lijstje met de meest gestelde vragen die wij de afgelopen jaren van onze gasten kregen.

 

Ja, er is een hele goede bakker op 2 minuten lopen van Les Glycines. In het hoogseizoen iedere ochtend geopend vanaf een uur of zes tot een uur of twaalf. Buiten het hoogseizoen alleen op donderdag de hele dag gesloten. Een uitstekende supermarkt is de Super U, zeer goed gesorteerd en op 10 minuten rijden van Les Glycines. Openingstijden Super U Sisteron vindt u hier.

In de gasteninformatiehoek hangt een lijstje met restaurants in de buurt. Tip: Vraag aan Sheila om te reserveren!

Niet in Mison maar in Laragne, 6 minuten rijden van Les Glycines of Sisteron, 12 minuten rijden van onze accommodatie. Beide stadjes hebben een aantal geldautomaten. De Super U heeft ook een geldautomaat.

U kunt ontbijten vanaf 08.00 tot 09.30 uur.

Bij voldoende animo, dat wil zeggen, bij minimaal 4 tot 6 gegadigden verzorgen we een keer per week – meestal op zondag – een table d’hotes. De overige avonden, behalve vrijdag en zaterdag, kunnen onze gasten een Plat du Jour nuttigen.

Gewoonlijk op 1 mei. ’s Avonds gaat het dek er over, ’s ochtends halen we het er weer af. Als het erg warm weer is, gaat het dek er niet over, kunt u dag en nacht zwemmen!

De zomerkeuken bevindt zich buiten op het grote terras en is alleen overdekt door de blauwe regen. De keuken is te gebruiken vanaf april, afhankelijk van het weer. Staat ter beschikking aan al onze gasten die een kamer huren op de avonden dat we geen table d’hotes of plat du jour verzorgen. De keuken is uitgerust met een vierpitsgasfornuis, koud en warm stromend water, keukenlinnen, pannen, servies en bestek. Er is een fluitketel om koffie en thee te maken. Koffie- en theezakjes aanwezig evenals peper en zout.