Chambres d’hotes, Gites en Zwembad

ZUID FRANKRIJK PROVENCE CHAMBRES D'HOTES GITES ZWEMBAD

In Zuid Frankrijk in de Provence bij Sisteron, ontvangen de Nederlanders Sheila en Remko u in hun chambres d’hotes en gites Les Glycines met zwembad. Wij hebben dit huis verbouwd met respect voor de oorspronkelijke stijl. Het huis heeft aan de zuidkant een mooi, groot terras van 150m2 onder een dak van blauwe regen (glycines) en een grote tuin deels in de schaduw van kastanjes en kersenbomen. In de tuin vindt u ook het zwembad met terras en ligstoelen. U kunt tijdens uw verblijf uw auto of motor in onze overdekte private parking parkeren.
Les Glycines verwelkomt gasten vanaf 18 jaar.

Zuid Frankrijk Provence chambres d hotes gites zwembad
In de Haute Provence B&B / Gites Les Glycines met groot terras en mooie tuin

Chambres en gites

Gite Malaup - appartement Haute Provence
Slaapkamer Gite Malaup

Wij verhuren 3 tweepersoons chambres d’hôtes met ieder een badkamer. Daarnaast verhuren we twee gîtes, Gîte Jouère geschikt voor 2 tot 4 personen en Gîte Malaup geschikt voor 2 personen. Als u met meer personen bent, kunt u natuurlijk ook een gîte samen met een of meer chambres huren. Nog een mogelijkheid is de kamers en de gîtes samen als groepsaccommodatie te huren (totaal maximum 14 personen). Bij een langer verblijf of een groepsverblijf doen wij u graag een aanbod op maat.

Aan onze gasten serveren wij ’s ochtends ontbijt, natuurlijk kunnen de gasten die in de gîtes verblijven ook deelnemen aan het ontbijt. ’s Avonds kunt u van onze Plat du Jour genieten. Zo eens per week laten wij u graag van de regionale specialiteiten en wijnen genieten tijdens onze table d’hôte. In Sisteron, Laragne en omstreken zijn er een aantal leuke restaurants die wij desgewenst voor u reserveren.

Table d'hotes of Plat du Jour bij Les Glycines

Wie zijn wij?

Sheila en Remko Nederlandse eigenare B&B Gites Les Glycines Haute Provence

Wij zijn Remko en Sheila, de Nederlandse eigenaren van Chambres d’hôtes en Gîtes Les Glycines in de Haute Provence. Tot zo’n tien jaar geleden woonden wij in Amsterdam waar Sheila bij een tolkenbureau werkte en Remko zijn bouwbedrijf in het restaureren van oude panden had.

Ons online gastenboek. Hier vindt u een greep uit de commentaren die gasten ons hebben nagelaten. Het online gastenboek is gevuld met berichten vanaf 2014. De papieren versie is er ook nog, die bestaat vanaf 2005 en is ter plekke in te zien.

Gite Malaup bij vakantie accommodatie Les Glycines in de Haute Provence