Waarom in 2020 op vakantie in Zuid-Frankrijk ?

Op vakantie 2020 bij Les Glycines in Zuid-Frankrijk omdat ….

OmdWaarom in 2020 op vakantie in Zuid-Frankrijk? Vanwege de Gorges de la Meouge Haute Provence; kwartier gaans van Chambres d'hotes Gites Les Glycinesat een verblijf in de Haute Provence geschikt is voor een actieve en een relaxte vakantie. Les Glycines is een prima pied à terre om:
– de Zuidelijke Alpen te verkennen, per auto, motor of fiets! – zelfs per zweefvlieger, delta of parapente
– de Mont Ventoux en omgeving te bezichtigen
– de Vercors te ontdekken
– het Plateau van Valensole en de Gorges du Verdon te bezoeken
– een dagje naar Aix en Provence – Parijs van het zuiden – te gaan
– een dag in Marseille te gaan rondkijken
– de markt in Laragne of Forcalquier te bezoeken.

Vakantie 2020: rust en ruimte

Gite Jouere, rust en ruimteLes Glycines heeft 3 ruime kamers en 2 comfortabele gites heeft, die zorgen voor een relaxte vakantie. Je verblijf in de Haute Provence garandeert:

  • Rust en ruimte, gasten vanaf 18 jaar welkom!
  • Aankomst- en vertrekdag naar keuze – ook in het hoogseizoen, dus geen last van zwarte zaterdagen.
  • Voldoende overdekte parkeerruimte voor auto en motor.

Vlakbij

B&B Appartementen Les Glycines ligt 5 minuten van Mison Village, hier een schitterend uitzicht op de rivier de BüechOmdat je al vlakbij Les Glycines heerlijk kunt wandelen. Onze huiswandeling van anderhalf uur geeft een hele goede indruk van de omgeving en de Haute Provence. Fietsen, motor rijden en paard rijden. Golf bij Gap Bayard en bij Digne.Vakantie bij Les Glycines. Golf speel je bij Gap Bayard en Digne

 

Luieren

Vakantie in Zuid-Frankrijk is natuurlijk ook lekker luieren bij het zwembadOmdat je hier ook zalig aan het zwembad en in de tuin kunt luieren. Naar de vogels en de krekels luisteren. Een boek lezen. Een drankje bij het zwembad nemen.

Lekker eten tijdens verblijf in Haute Provence

Omdat je hier lekker kunt eten en lekkere wijn kunt drinken. Schuif een aantal keren per week aan bij de door Vakantie is ook Table d hotes Les Glycines Haute Provence Zuid Frankrijkons verzorgde Plat du Jour. Laat ons een restaurant voor je  reserveren. Of bereid zelf een lunch met lokale produkten in de zomerkeuken op het grote terras.

 

Vraagbaak voor uitstapjes en toertips

Omdat Sheila en Remko je graag advies geven voor uitstapjes en trips.