Waarom op vakantie bij Les Glycines?

Bij Les Glycines in de Haute Provence omdat ….

Vakantie: een wandeling door de Gorges de la Méouge op 10 minuten van Chambres d'hotes / Apartementen Les Glycines ProvenceOmdat je bij ons zowel een actieve als een relaxte vakantie kunt houden. Les Glycines is een prima pied à terre om:
– de Zuidelijke Alpen te verkennen, per auto, motor of fiets! – zelfs per zweefvlieger, delta of parapente
– de Mont Ventoux en omgeving te bezichtigen
– de Vercors te ontdekken
– het Plateau van Valensole en de Gorges du Verdon te bezoeken
– een dagje naar Aix en Provence – Parijs van het zuiden – te gaan
– een dag in Marseille te gaan rondkijken
– de markt in Laragne of Forcalquier te bezoeken.

Vakantie is ook rust en ruimte

Gite Jouere: vakantie in ruime gite voor 2.Omdat Les Glycines 3 ruime kamers en 2 comfortabele gites heeft, die zorgen voor een relaxte vakantie. Rust gegarandeerd, gasten vanaf 18 jaar welkom!

Vlakbij

Vakantie bij Les Glycines Haute Provence, een wandeling bij de rivier BüechOmdat je hier heerlijk kunt wandelen, fietsen, motor rijden en paard rijden. Onze huiswandeling van anderhalf uur geeft een hele goede indruk van de omgeving.

Luieren

Vakantie is ook lekker luieren bij het zwembadOmdat je hier ook zalig aan het zwembad en in de tuin kunt luieren. Naar de vogels en de krekels luisteren. Een boek lezen. Een drankje bij het zwembad nemen.

Lekker eten

Vakantie is ook lekker eten! Zo'n twee keer per week verzorgen we een table d'hotes. B&B / Gites Les GlycinesOmdat je hier lekker kunt eten en lekkere wijn kunt drinken. Schuif zo’n twee keer per week aan bij de door ons verzorgde table d’hotes of eet een gerecht zelf klaargemaakt in de zomerkeuken met verse produkten van de markt.

 

Vraagbaak voor uitstapjes en toertips

Omdat Sheila en Remko je graag advies geven voor een uitstapje of toertip!